Ontwerpwijzigingsplan ‘Molenhof 1a Deurne’

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat het ontwerpwijzgingsplan ‘Molenhof 1a Deurne’ (NL.IMRO.0762.BPW201701-B001) en de daarbij horende bijlagen ter inzage wordt gelegd.

Wat is het plan?

Het wijzigingsplan ‘Molenhof 1a Deurne’ zal gaan voorzien in de realisatie van een bedrijfswoning op Molenhof 1a Deurne. Deze bedrijfswoning gaat onderdeel uitmaken van de paardenhouderij die op dezelfde locatie zal worden gerealiseerd. Deze paardenhouderij is planologisch al vastgelegd in het geldende bestemmingsplan ‘tweede herziening bestemmingsplan buitengebied’. In dit geldende bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor het toevoegen van een bedrijfswoning.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpwijzigingsplan en de hierbij behorende bijlagen liggen ter inzage. Het wijzigingsplan zelf bestaat uit de verbeelding en de regels, en een daar bijbehorende toelichting.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen met ingang van vrijdag 19 mei 2017 gedurende zes weken ter inzage.

Waar is dit terug te vinden?

Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen:

  • 2.

    bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1.

Wat betekent dit voor u?

Zienswijze

Iedereen kan tijdens de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpwijzgingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van Burgemeester en wethouders van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum, via ons algemene telefoonnummer (0493) 38 77 11.

Vervolg

De eventueel ingediende zienswijzen worden beoordeeld en voorzien van een beantwoording. De zienswijzen inclusief de beantwoording wordt samen met het ontwerpwijzgingsplan ter besluitvorming aangeboden aan het college van Burgemeester en wethouders. Zij zijn bevoegd gezag om een wijzigingsplan vast te stellen. Hierna ligt het vastgestelde wijzigingsplan voor zes weken ter inzage. Dit wordt op de gebruikelijk wijze bekendgemaakt.

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11.

 

Deurne, 18 mei 2017

Naar boven