Vastgesteld wijzigingsplan Galderseweg 6 te Galder

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken ter voldoening aan artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het college van Burgemeester en Wethouders op 3 januari 2017 het wijzigingsplan Galderseweg 6 te Galder ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit wijzigingsplan maakt het mogelijk dat de agrarische bestemming wordt gewijzigd naar een woonbestemming.

 

Het wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 januari tot en met 27 februari 2017 ter inzage. Het wijzigingsplan met bijbehorende bestanden, met als IMRO-nummer NL.IMRO.1723.wpGalderseweg6-VS01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl

 

U kunt het wijzigingsplan gedurende bovengenoemde periode eveneens inzien tijdens openingstijden in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl en www.ruimtelijkeplanenn.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, Alex van der Zwaluw, bereikbaar via tel: 088-3821453.

 

Tijdens de ter inzage termijn kan door belanghebbende een beroepschrift ingediend worden tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. U moet uw beroepsschrift motiveren, dateren en ondertekenen.

 

U bent een belanghebbende indien:

  • 1.

    u tijdig een zienswijze ingediend heeft tegen het ontwerp wijzigingsplan.

  • 2.

    u geen zienswijze ingediend heeft, aan kunnen tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp wijzigingsplan.

  • 3.

    uw beroepsschrift betrekking heeft op een eventuele wijziging van het wijzigingsplan ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan. U hoeft dan geen zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan te hebben ingediend.

 

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Breda, 12-1-2017

ABG-organisatie

Naar boven