Besluit houdende wijziging van de beleidsregel Prestaties en tarieven medisch-specialistische zorg en de Regeling medisch-specialistische zorg 2017

15 maart 2017

WB/REG/2017-02

Directie Regulering

De Nederlandse Zorgautoriteit,

Besluit:

ARTIKEL Ι

Aan artikel 19 van de beleidsregel Prestaties en tarieven medisch-specialistische zorg met kenmerk BR/REG-17156 wordt na de eerste volzin een volzin toegevoegd, luidend:

Gelijktijdig met de inwerkingtreding van deze beleidsregel wordt de beleidsregel Prestaties en tarieven medisch-specialistische zorg, met kenmerk BR/REG-17121 ingetrokken.

ARTIKEL II

Aan artikel 41 van de Regeling medisch-specialistische zorg met kenmerk NR/REG-1732 wordt na de eerste volzin een volzin toegevoegd, luidend:

Gelijktijdig met de inwerkingtreding van deze regeling wordt de Regeling medisch-specialistische zorg met kenmerk NR/REG-1713 ingetrokken.

ARTIKEL III

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het besluit wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2017.

Nederlandse Zorgautoriteit, M.J. Kaljouw voorzitter Raad van Bestuur

TOELICHTING

In voorgenoemde beleidsregel en nadere regel behorend bij de uitlevering van het pakket RZ17b (Release prestaties en tarieven medisch-specialistische zorg 2017-B), is per abuis niet opgenomen dat deze de beleidsregel en nadere regel van het pakket RZ17a (Release prestaties en tarieven medisch specialistische zorg 2017-A) vervangen. Met dit besluit wordt dat hersteld.

Naar boven