Ontwerpbesluit omgevingsvergunning “Nieuwaal, Kerkstraat naast 22”, gemeente Zaltbommel

Logo Zaltbommel

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 Wabo medewerking willen verlenen aan het bouwen van twee woningen in één woongebouw op basis van het Incidentele Particuliere Woningbouwbeleid 2012 (IPW-beleid 2012). De locatie is gelegen aan de Kerkstraat naast huisnummer 22 te Nieuwaal.

Inzage

Het ontwerpbesluit ligt met bijbehorende documenten van donderdag 19 januari 2017 t/m woensdag 1 maart 2017 voor iedereen ter inzage.

De stukken bekijkt u via onze website www.zaltbommel.nl/bestemmingsplannen

Ook kunt u ze bekijken tijdens de openingstijden bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel. Het gemeentekantoor ligt aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw mening of opmerkingen (zienswijze) aan het college duidelijk maken. Wij ontvangen dit het liefst schriftelijk. Dit kan op twee manieren.

Elektronisch: info@zaltbommel.nl

Op papier: Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel.

In de zienswijze neemt u op: omschrijving van het (voorgenomen) besluit waar uw zienswijze over gaat, uw naam en adres, datum, telefoonnummer, handtekening en de motivering van uw zienswijze.

U kunt uw zienswijze ook mondeling naar voren brengen. Bel hiervoor naar de behandelend ambtenaar van de Omgevingsdienst Rivierenland (tel. 0344 - 579 314). Heeft u vragen? Bel dan ook dit telefoonnummer.

Naar boven