Sevenum, Toverlaan, Bestemmingsplan "Correctieve herziening Toverland"

Logo Horst aan de Maas

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan “Correctieve herziening Toverland, Sevenum” (NL.IMRO.1507.KBHERZTOVERLAND-BPV1) ter inzage ligt, zoals dit door de gemeenteraad op 9 mei 2017 gewijzigd is vastgesteld. Het belangrijkste doel van het bestemmingsplan is het corrigeren van artikel 3.2.2 uit de regels van het eerder vastgestelde plan “Toverland, Sevenum”.

Gewijzigde vaststellingDe wijzigingen die de raad bij vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan en het op 18 oktober 2016 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan zijn opgenomen in de toelichting van het bestemmingsplan. Aanleiding voor de gewijzigde vaststelling vormde een geconstateerde omissie in planregel 3.2.2 van het op 18 oktober 2016 vastgestelde plan Toverland, Sevenum. In planregel 3.2.2 stond namelijk een foutieve geluidsnorm opgenomen.

Ter inzageDe stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen ter inzage met ingang van de dag na de publicatiedatum gedurende zes weken (met ingang van 19 mei 2017) in de informatiehoek van het gemeentehuis. De stukken kunnen ook geraadpleegd worden via de website officielebekendmakingen.nl. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan kan tevens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl

BeroepBinnen 6 weken nadat het besluit bekend is gemaakt, kan daartegen beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Tel.: (070) 426 44 26. Internet: www.raadvanstate.nl. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden:

 

  • 1.

    die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • 2.

    die het niet eens zijn met wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht;

  • 3.

    die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat zijn geweest.

Als beroep wordt ingesteld, bestaat de mogelijkheid om ook een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Raad van State.

Aan het instellen van beroep en het verzoek op voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Algemene informatie

InformatiehoekGemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst. Openingstijden informatiehoek: ma. van 8.00 tot 20.00 uur en di. t/m vr. van 08.00 tot 17.00 uur. Wanneer u de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (077)477 97 77. Wanneer u een toelichting wenst bij de ter inzage liggende stukken, houd dan rekening met de kantoortijden. Meer informatieVoor meer informatie kunt u ook terecht bij de behandelende afdeling, tel. (077)477 97 77.Email geen rechtsgeldige correspondentieHoudt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingestuurd kunnen worden.

Naar boven