Concept ontwerp bestemmingsplan Herontwikkeling Singelgebied, Domburg

Logo Veere

Het concept ontwerp bestemmingsplan Herontwikkeling Singelgebied ligt met ingang van 18 mei 2017 voor een periode van zes weken ter inzage. Dit bestemmingsplan, dat is gebaseerd op de door de gemeenteraad op 26 maart 2015 vastgestelde Visie Domburg, maakt de herontwikkeling van het deel van het Singelgebied nabij molen Weltevreden mogelijk. Hierbij wordt een gemengd gebied gerealiseerd dat bestaat uit woningbouw, een parkeerterrein en een cluster aan de Singel waar functiemenging mogelijk is. De globale begrenzing van het plangebied wordt gevormd door de Singel in het noorden, de Roosjesweg in het oosten, de Traverse in het zuiden en de Brouwerijweg in het westen.

 

Het concept ontwerp bestemmingsplan ligt van 18 mei 2017 t/m 28 juni 2017 voor een ieder ter inzage. Het digitale concept ontwerp bestemmingsplan is met ingang van die datum beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0120BPSingeDbg-CO01. Ook is er de mogelijkheid om het plan in te komen zien op het gemeentehuis.

 

Op 21 juni 2017 wordt een inloop/informatiebijeenkomst georganiseerd op het gemeentehuis in Domburg. Geïnteresseerden kunnen van 18 uur tot 21 uur binnenlopen om het bestemmingsplan in te zien, tevens worden de ontwikkelingen toegelicht en is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een

inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Als u mondeling een inspraakreactie wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met Sylvia den Haan, telefoonnummer 0118-555 334.

 

 

Domburg, 17 mei 2017

 

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, De burgemeester

J.F.M. Steinbusch drs. R.J. van der Zwaag

Naar boven