Omgevingsvergunning Ballumerweg 21 Nes Ameland

Logo Ameland

Omgevingsvergunning met uitgebreide procedure 

Het ontwerpbesluit voor het verlenen van onderstaande omgevingsvergunning heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn zijn er geen zienswijzen ingebracht. Het college heeft de omgevingsvergunning verleend.

 

Ballumerweg 21 te Nes Ameland, kadastraal bekend gemeente Nes, sectie A, nummer 4673: aanbouwen van een woning met een ondergeschikt verblijfsrecreatief appartement. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 2 oktober 2016 en betreft de activiteiten ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ (29-06-2017)

 

Beroep

De verleende vergunning met bijbehorende stukken ligt tot de datum die achter de vergunning vermeld staat ter inzage op het gemeentehuis. Tot uiterlijk deze datum kan door een belanghebbende, die tijdig een zienswijze heeft ingebracht en de belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Leeuwarden, sector bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. U kunt de vergunning met bijlagen ook vinden op www.ameland.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0519) 555 555.

Ballum, 17 mei 2017

College van burgemeester en wethouders,

Namens deze:

A. de Hoop, burgemeester

Naar boven