Gemeente Heusden - Ontwerpomgevingsvergunning ‘Bedrijfsgebouw VMC, bedrijventerrein Het Hoog’

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend dat zij heeft ingestemd met de ontwerpomgevingsvergunning ‘Bedrijfsgebouw VMC, bedrijventerrein Het Hoog’.

Aanvrager Veluw Metal Creations Nederland BV is voornemens een bedrijfsgebouw voor haar metaalbedrijf VMC te realiseren op bedrijventerrein Het Hoog in Nieuwkuijk. Het gebouw is geprojecteerd op een perceel aan de noordzijde van bedrijventerrein het Hoog aan de Tuinbouwweg. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Vlijmen sectie N nrs. 693, 694 en 695.

Het bouwproject is strijdig met het bestemmingsplan en niet te vergunnen met een eenvoudige ontheffing. De aanvrager heeft daarom besloten om een omgevingsvergunning met uitgebreide procedure conform de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aan te vragen. Daarmee is het mogelijk af te wijken van het bestemmingsplan en het project te realiseren.

Inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 18 mei 2017 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie is raadpleegbaar via www.heusden.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpomgevingsvergunning indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie het zaaknummer 504596 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met Marino Kuper of Jantine van Eijl via het telefoonnummer 073 513 17 89.

 

Naar boven