Onherroepelijk wijzigingsplan “Holleneind 23, Haaren”'

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het wijzigingsplan “Holleneind 23, Haaren” onherroepelijk is geworden. Dit bestemmingsplan werd op 16 maart 2017 vastgesteld en is op 4 mei 2017 onherroepelijk geworden.

Het wijzigingsplan voorziet in het veranderen van de vorm van het bouwvlak. Om efficiënt en logistiek optimaal te kunnen werken wil aanvrager een groter oppervlak aan kassen realiseren op het bouwvlak aan de Holleneind 23. De gewenste uitbreiding van de kas past niet binnen het bestaande bouwvlak. Door vormverandering van het bouwvlak kan de gewenste uitbreiding gerealiseerd worden. Het bouwvlak wordt derhalve niet vergroot, maar van vorm veranderd. Het wijzigingsplan voldoet aan de voorwaarden van de wijzigingsbevoegdheid. Voor een goede landschappelijke inpassing van het perceel is een landschappelijk inpassingsplan opgesteld, waarvan de uitvoering en instandhouding in de planregels is geborgd.

Bestemmingsplan inzien?

U kunt dit wijzigingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op ‘Bestemmingsplannen’ onder het kopje ‘Wonen en omgeving’. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NLIMR0.0788.WP16HRNHollennd23-VA01.

Naar boven