Kennisgeving ontwerp wijzigingsplan “De Anjen 14 te Kollum”

Logo Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp wijzigingsplan “De Anjen 14 te Kollum” vanaf donderdag 19 januari 2017 ter inzage ligt. Deze aankondiging is tevens een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

Het wijzigingsplan

Dit wijzigingsplan voorziet in vergroting van de aanwezige tuin door de aankoop van een strook openbaar groen aan de zuidzijde van het perceel De Anjen 14 te Kollum. De bestemming wordt hiermee gewijzigd van Groen naar de bestemmingen Wonen en Tuin.

Dit wijzigingsplan is opgesteld binnen de kaders van de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in het bestemmingsplan Kollum Dorp wat is vastgesteld op 18 juni 2015.

Ter inzage

Het ontwerp wijzigingsplan is voor een ieder vanaf donderdag 19 januari 2017 gedurende een termijn van zes weken in te zien. Tijdens openingstijden in het gemeentehuis, van Limburg Stirumweg 18 te Kollum.

Ook is het ontwerp wijzigingsplan beschikbaar en in te zien op de website van de gemeente, http://www.kollumerland.nl/, onder wonen en leven - ruimtelijke plannen. En tevens op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0079.WpKoAnjen1417-Ow01

 

Voor inhoudelijke vragen, het inzien van het plan buiten openingstijden of het mondeling indienen van een zienswijze, kunt u contact opnemen met de afdeling Dorpen & Wijken, telefoon 0519-298888. Afspraken zullen plaatsvinden in het gemeentehuis van de gemeente Dongeradeel, Koningstraat 13 9101 LP Dokkum.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders van Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum.

Naar boven