Verleende omgevingsvergunning Molenweg 35 Heerjansdam

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat zij op 11 januari 2017 een omgevingsvergunning (2016-067-U) hebben verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3º van de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) om de bouw van een vrijstaande woning mogelijk te maken aan de Molenweg 35 te Heerjansdam. Het plangebied is gelegen tussen bestaande woningen aan de noordzijde van de bebouwde kom van Heerjansdam. Het gaat hierbij om het afwijken van het bestemmingsplan met een uitgebreide procedure Wabo. Ten opzichte van de ontwerp-omgevingsvergunning wordt de definitieve omgevingsvergunning ongewijzigd vastgesteld. De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • -

    handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • -

    bouwen

  • -

    kappen

  • -

    uitweg/inrit

Terinzagelegging

De verleende omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) ‘Molenweg 35' met nummer NL.IMRO.0642.WA16molenweg35-3001 ligt vanaf 19 januari 2017 tot en met 1 maart 2017 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. De omgevingsvergunning is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder inwoners bestemmingsplannen omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure) en daarnaast is de omgevingsvergunning te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep en voorlopige voorziening omgevingsvergunning

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen de verleende omgevingsvergunning door belanghebbenden. Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degenen die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Zwijndrecht, 18 januari 2017

Naar boven