Bekendmaking ontwerp uitwerkingsplan Deelplan D Blaricummermeent

Logo Blaricum

Burgemeester en wethouders van Blaricum maken bekend dat het ontwerp van het uitwerkingsplan ‘Blaricummermeent Deelplan NL.IMRO.0376.UWBPmeentD-On01 vanaf 13 januari 2017 gedurende zes weken, ter inzage ligt. Dit op grond van het bepaalde in artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening.

De ontwikkeling van De Blaricummermeent tot een woon- en werkgebied is vastgelegd in het bestemmingsplan Blaricummermeent Werkdorp. Om gevolg te geven aan de ontwikkeling van dat gebied wil de gemeente overgaan tot de nadere uitwerking van dit bestemmingsplan. Het uitwerkingsplan ’Blaricummermeent Deelplan D’ is bedoeld om de ontwikkeling van een gedeelte van het woongebied mogelijk te maken.

In het vigerend bestemmingsplan is het plangebied bestemd als ´Woongebied uit te werken´ ( WGuw ). De basisregels zijn vastgelegd in het door de gemeenteraad vastgestelde globale bestemmingsplan Blaricummermeent Werkdorp .

Het uitwerkingsplan is een nadere detaillering van het globale bestemmingsplan en is gebaseerd op het Masterplan De Blaricummermeent en specifiek voor het deelplan D opgestelde 'Kwaliteitshandboek deelplan D.

Inzage

Het ontwerp-uitwerkingsplan, ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 13 januari 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de balie ‘Vergunningen’ in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. De balie werkt uitsluitend op afspraak. Ook kunt u het uitwerkingsplan bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl

U kunt gedurende de ter inzage termijn schriftelijk een reactie indienen bij burgemeester en wethouders van Blaricum, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘uitwerkingsplan Blaricummermeent Deelplan D. Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient binnen de termijn van de ter inzage ligging, een afspraak te worden gemaakt met mevrouw K. de Graaf van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14 035. Dit kan tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.

Naar boven