Intrekking voorbereidingsbesluit perceel hoek Nachtegaal-Specht te Bladel

Logo Bladel

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 23 maart 2017 besloten het op 7 juli 2016 genomen voorbereidingsbesluit voor het plangebied Kempenland voor een gedeelte in te trekken. Het genomen voorbereidingsbesluit voor het perceel op de hoek Specht/Nachtegaal is om deze reden niet meer van toepassing. Het gebied waarvoor dit intrekkingsbesluit geldt, is aangegeven op de bij het besluit behorende verbeelding met het kenmerk NL.IMRO.1728.BPB1048Kempenland-VOBB. Het intrekkingsbesluit treedt in werking zodra het ter inzage is gelegd.

Het intrekkingsbesluit ligt, samen met bijbehorende verbeelding, voor iedereen ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis van Bladel, Markt 21, 5531 BC Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Op basis van de Wet ruimtelijke ordening en art. 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Naar boven