Ontwerp-omgevingsvergunningTrapweg 1 en 1A, gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend dat een verzoek om omgevingsvergunning voor het perceel Trapweg 1 en 1A, 1741 NS te Schagen, is ontvangen voor de navolgende activiteit, te weten:

1.Wijziging van gebruik (Wabo, artikel 2.1, lid 1 onder c).

Wijziging van het gebruik van het perceel met de bestemming “Wonen” in artikel 18 van het bestemmingsplan “Landelijk gebied Schagen” naar gebruik in de vorm van een groepsaccommodatie.

Burgemeester en wethouders overwegen medewerking te verlenen aan voornoemde activiteiten op grond van artikel 2.1, lid 1, sub c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Deze omgevingsvergunning zal worden verleend in samenhang met 2.12, lid 1 aanhef en onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad van Schagen is niet vereist.

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met ingang van11 mei 2017 gedurende een termijn van zes weken tijdens werkdagen ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen. Daarnaast zijn de stukken ook digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website

Z ienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210239. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

Schagen, 8 mei 2017

Naar boven