Gemeente Beesel - Vooraankondiging ‘Veegplan Buitengebied gemeente Beesel’

Logo Beesel

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken wij bekend dat wij een herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Beesel’ (2013) op onderdelen voorbereiden, namelijk: het ‘Veegplan Buitengebied gemeente Beesel’.

De planherziening maakt diverse nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen op kavelniveau in het buitengebied van de gemeente Beesel mogelijk. Verder is een aantal correcties meegenomen ten aan zien van het vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied Beesel’ (2013), en is het plan geactualiseerd naar aanleiding van het nieuwe provinciaal beleid. Daarnaast hebben wij nog de sinds de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Beesel’ verleende omgevingsvergunningen in de planherziening meegenomen.

Voorts delen wij u mee dat wij geen inspraak toepassen. Ook stellen wij geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid advies uit te brengen.

Het ontwerp-bestemmingsplan leggen wij naar verwachting vanaf 18 mei 2017 ter inzage aan de Klantenbalie van het gemeentehuis in Reuver. U heeft hierna zes weken de gelegenheid om te reageren. Wij maken dit nog vooraf bekend via www.overheid.nl. Het ontwerp-bestemmingsplan met de bijbehorende stukken is verder vanaf genoemde datum raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het ID-nummer NL.IMRO.0889.BPVPBuitengebied-ON01.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer T. van Loon van team Ruimtelijke Ontwikkeling via tel. 077 - 474 92 92 of e-mail info@beesel.nl.

Beesel, 10 mei 2017

Naar boven