Bekendmaking bestemmingsplan Assum 7 ongewijzigd vastgesteld

Logo Uitgeest

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad van Uitgeest in zijn vergadering van 20 april 2017 heeft besloten het bestemmingsplan Assum 7 ongewijzigd vast te stellen. De raad heeft besloten om geen grondexploitatieplan vast te stellen.

 

Inhoud bestemmingsplan

Het plan voorziet in het wijzigen van de bestemming "Agrarisch" met aanduiding 'paardenhouderij' naar de bestemming "Wonen". Dit houdt in dat er drie woningen worden toegestaan: de huidige bedrijfswoning mag worden omgezet naar woning en ter plaatse van de bestaande bedrijfsgebouwen mogen twee woningen worden opgericht. Voor de volledige inhoud van het bestemmingsplan verwijzen wij naar de locaties waar de stukken ter inzage liggen.

 

Inzage

Het bestemmingsplan, evenals het besluit tot vaststelling inclusief alle bijlagen, liggen vanaf 12 mei 2017 ter inzage op het gemeentehuis van Uitgeest aan de Middelweg 28 te Uitgeest. Tevens is het bestemmingsplan, inclusief bijlagen en het besluit tot vaststelling, te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-id NL.IMRO.0450.Assum7-VS01. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

 

Beroepstermijn

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Voorlopige voorziening 

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, als u nadelige gevolgen van het besluit voorziet tijdens de behandelingsperiode van uw beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://di-gitaalloket.raadvanstate.nl). Voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie: Steven van Haastrecht, tel. 14 0251.

 

Uitgeest, 5 mei 2017 Steven van Haastrecht

Naar boven