ONTWERP STRUCTUURVISIE CUIJK

Logo Cuijk

“DE KOERS VAN CUIJK”

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat ter inzage zal worden gelegd de ontwerp-Structuurvisie Cuijk “De Koers van Cuijk”.

De Structuurvisie Cuijk geeft op hoofdlijnen invulling aan de toekomstige ruimtelijke inrichting van het Cuijkse grondgebied voor de beleidsthema’s uit de Strategische Visie Cuijk 2030: Recreatie&Toerisme, Wonen&Leefbaarheid en Werken&Economie.

In de Structuurvisie is het grondgebied van de gemeente opgedeeld in twee gebieden: Dynamisch Cuijk en Vitaal landelijk Cuijk. In beide gebieden blijven ontwikkelingen mogelijk. Uitgangspunten daarbij zijn: water (als kans), innovatie en duurzaamheid (als ambitie) en samenwerking (als middel).

Het ontwerp van de Structuurvisie Cuijk ligt met de daarbij behorende bijlagen ter inzage van woensdag 10 mei 2017 tot en met dinsdag 20 juni 2017. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis van Cuijk tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar.

U kunt de stukken ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl of op www.cuijk.nl/openbare-bekendmakingen.

In de periode van woensdag 10 mei 2017 tot en met dinsdag 20 juni 2017 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer K. Peters, afdeling Ontwikkeling, Werkorganisatie CGM, telefoonnummer 0485-396798. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Cuijk, 9 mei 2017

Naar boven