Ontwerp-wijzigingsplan

Logo Achtkarspelen

Twizelermieden , ten zuidwesten van Buitenpost

Inleiding

Het (ontwerp) wijzigingsplan heeft betrekking op een deel van de Twizelermieden, dat in het bestemmingsplan voor het Buitengebied een agrarische bestemming heeft. Dit gebied heeft een oppervlakte van 18 ha en is kadastraal bekend, gemeente Kooten, sectie E, nummer 1175.

Door de voorgenomen inrichting worden de percelen primair geschikt gemaakt voor de natuurfunctie. Dit maakt het wijzigen van de bestemming van de percelen noodzakelijk.

Het wijzigen van de bestemming op deze percelen naar natuur maakt het mogelijk dat toekomstige activiteiten als inrichting en beheer passen binnen de natuurbestemming.

Ter inzage

Vanaf donderdag 11mei tot en met woensdag 21juni 2017 ligt het ontwerp-wijzigingsplan ter inzage.

Het ontwerp-wijzigingsplan kunt u inzien:

  • -

    in het klantcontactcentrum tijdens de openingstijden van het gemeentehuis; en

  • -

    via onze website www.achtkarspelen.nl/plannen.

Het ontwerp-wijzigingsplan kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID NL.IMRO.0059.WPBgTwizelermied17-ON01).

Zienswijzen

Tot en met 21 juni 2017 kunt u uw zienswijze kenbaar maken. U kunt een brief of e-mail sturen of een afspraak maken voor een mondelinge zienswijze. Uw brief of e-mail moet voorzien zijn van uw naam, adres en woonplaats en een motivering van uw zienswijze.

Brief: Een zienswijze per brief kunt u sturen naar het college van de gemeente Achtkarspelen, Postbus 2, 9285 ZV Buitenpost.

E-mail: Een zienswijze per e-mail kunt u mailen naar gemeente@achtkarspelen.nl

Mondeling: Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken vóór 15 juni 2017.

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met G.J. Klont van de afdeling Ruimte, via het algemene nummer 14 0511.

Buitenpost, 1 mei 2017

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen,

G.Gerbrandy, burgemeester

mr. drs. E.H.C. van der Laan, secretaris

Naar boven