Onherroepelijk bestemmingsplan Dieren-Noord, locatie hoek Buitensingel - Wilhelminaweg en onherroepelijke omgevingsvergunning bouwplan Aldi, Buitensingel 77 (coördinatieregeling); gemeente Rheden

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Dieren-Noord, locatie hoek Buitensingel - Wilhelminaweg' en de omgevingsvergunning voor het bouwplan van de Aldi, Buitensingel 77 te Dieren, op 20 april 2017 onherroepelijk zijn geworden. Voor deze besluiten is de coördinatieregeling van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening toegepast.

De besluiten zijn onherroepelijk geworden omdat binnen de termijn van tervisielegging van de vaststelling geen beroep is ingediend of voorlopige voorziening is gevraagd bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit houdt in dat deze besluiten daags na afloop van de beroepstermijn in werking zijn getreden en onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘een plan bekijken’ en vervolgens ‘bestemmingsplannen’ waarna u het bestemmingsplan kunt oproepen door onder locatie of naam de gevraagde gegevens in te vullen. U kunt ook gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPDN14-VA01. Het plan ligt ook ter inzage in het gemeentehuis bij de Servicebalie te De Steeg.

De Steeg, 10 mei 2017

 

Naar boven