Onherroepelijk wijzigingsplan “De Heikant 10, Helvoirt”'

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het wijzigingsplan “De Heikant 10, Helvoirt” onherroepelijk is geworden. Dit bestemmingsplan werd op 23 februari 2017 vastgesteld en is op 20 april 2017 onherroepelijk geworden.

Het wijzigingsplan voorziet in het veranderen van de vorm van het bouwvlak om zodoende het mogelijke te maken om een onoverdekte paardenbak aan te leggen. Hoewel de bestemming 'Wonen' ter plaatse voldoende groot is, is de vorm van de bestemming dusdanig dat er geen paardenbak (40x20 meter) kan worden aangelegd. Het wijzigingsplan voldoet aan de voorwaarden van de wijzigingsbevoegdheid. Voor een goede landschappelijke inpassing van de paardenbak en het woonperceel is een landschapsplan opgesteld, waarvan de uitvoering en instandhouding in de planregels is geborgd.

Bestemmingsplan inzien?

U kunt dit wijzigingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op ‘Bestemmingsplannen’ onder het kopje ‘Wonen en omgeving’. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP16BGDeHeikant10-VA01.

Naar boven