BEKENDMAKING ONTWERPWIJZIGINGSPLAN Biervliet, Braakmanlaan 1 EN ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING (gecoördineerde procedure)

Logo Terneuzen

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat ter inzage worden gelegd:

  • -

    Het ontwerpwijzigingsplan ‘Biervliet, Braakmanlaan 1’ en

  • -

    De ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning met garage op het adres Braakmanlaan1 in Biervliet.

Doel wijzigingsplan en omgevingsvergunning

Met het wijzigingsplan wordt de bestemming ‘Maatschappelijk’ van het perceel Braakmanlaan 1 gewijzigd in de bestemming ‘Wonen’. De omgevingsvergunning heeft in relatie daarmee betrekking op het bouwen van een woning met garage op het perceel Braakmanlaan1 in Biervliet.

Co ö rdinatieregeling

Artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening en de coördinatieregeling 2014 maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk kunnen worden doorlopen. De voorbereiding en de bekendmaking van verschillende besluiten worden dan tegelijk behandeld. Omdat voor de realisatie van het plan meerdere besluiten nodig zijn worden om die reden het wijzigingsplan en de aanvraag omgevingsvergunning gecoördineerd behandeld.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen ter inzage van donderdag 11 mei tot en met woensdag 21 juni 2017. De openbare voorbereidingsprocedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. Het ontwerpwijzigingsplan is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0715.WPBVL06-ON01) en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen. De ontwerpomgevingsvergunning met identificatienummer W-AOV170123 is op de website beschikbaar. De stukken kunnen ook digitaal worden ingezien bij de publieksbalies in Terneuzen en Axel. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

Op onze website vindt u ook algemene informatie over wat een wijzigingsplan is.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u een afspraak te maken. U kunt contact opnemen met de heer L. van Immerseel van het team Planvorming, telefoon 14 0115. Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag. Een zienswijze kunt u ook per e-mail verzenden aan wro@terneuzen.nl.

Terneuzen, 10 mei 2017

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

secretaris, burgemeester,

F.M.L. Lauret RA J.A.H. Lonink

Naar boven