Ontwerp bestemmingsplan Brakken 10-12 te Gilze

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen maken bekend, dat met ingang van dinsdag 9 mei 2017 tot en met maandag 19 juni 2017, het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Brakken 10-12 te Gilze’, voor eenieder ter inzage ligt. Dit ontwerp bestemmingsplan betreft de nieuwvestiging van een landschapscamping. Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende bestanden, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.BPBrakken10-ON01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is op 13 april 2017 reeds gepubliceerd, echter zijn in de eerdere versie per abuis niet alle wijzigingen correct verwerkt. Daarom wordt het plan nogmaals voor zes weken ter inzage gelegd.

 

Een ieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan Brakken 10-12 te Gilze ligt met ingang van 9 mei 2017 voor 6 weken ter inzage, tot en met 19 juni 2017. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen.

 

Het ontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.gilzerijen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, de heer K. Berger, bereikbaar via tel.: 088-3821014.

Naar boven