KENNISGEVING ONTWERPBESLUIT VOOR HET OPRICHTEN VAN EEN BEDRIJFSRUIMTE

Logo Roosendaal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal is voornemens om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een bedrijfsruimte, het aanbrengen van verhardingen en het veranderen van een inrichting (milieu) op het perceel gelegen aan de Plantagebaan 57 in Wouw. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2015WB0363.

Zienswijzen

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn gedurende 6 weken in te zien bij de publieksbalie van het stadskantoor. Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen bij voorkeur schriftelijk gemotiveerde zienswijzen worden ingediend bij: Burgemeester en wethouders, Postbus 5000, 4700 KA Roosendaal. Beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan alleen worden ingediend alsook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is. De stukken zijn in te zien op het stadskantoor, Stadserf 1 te Roosendaal van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en ‘s middags op afspraak.

Voor nadere informatie: Team Vergunningen, de heer B. Looymans 140165, email bouwen@roosendaal.nl, onder vermelding van ‘zienswijze oprichten bedrijfsruimte 2015WB0363’ t.a.v. B. Looymans.

Roosendaal, 5 mei 2017

Naar boven