Vaststelling Bestemmingsplan De Swaenebloem, Bijland 3 te Tolkamer vanaf 11 mei 2017

Logo Rijnwaarden

Op 25 april 2017 heeft de Raad van de gemeente Rijnwaarden het Bestemmingsplan De Swaenebloem, Bijland 3 te Tolkamer ongewijzigd vastgesteld.

 

Inzage van 11 mei tot en met 22 juni 2017

 

• Het bestemmingsplan, het raadsbesluit, de verbeelding en de overige bijbehorende stukken kunt u inzien bij de gemeentewinkel.

• Ook kunt u het plan tijdens de periode van ter inzage ligging digitaal inzien via www.rijnwaarden.nl/bestemmingsplan. Klik op ‘raadpleeg bestemmingsplannen’ en volg de aanwijzingen op de site naar het bestemmingsplan.

 

Reageren op het plan

Gedurende termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

 

Beroep

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven