Ontwerpbestemmingsplan SEW-terrein te Nibbixwoud

Logo Medemblik

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat met ingang van 8 mei 2017 voor een periode van zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan SEW-terrein te Nibbixwoud.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisatie van maximaal zestig koop- en huurwoningen met bijbehorende ontsluitingwegen, parkeerplaatsen en groenvoorziening. De locatie van het plan is gelegen op de voormalige SEW sportvelden en wordt ontwikkeld in twee fases; eerst de zuidzijde en vervolgens de noordzijde.

Bestemmingsplan bekijken?

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u met ingang van 8 mei 2017 op de volgende manieren inzien:

- Het ontwerpbestemmingsplan staat op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u zoeken op het identificatienummer of PlanID: NL.IMRO.0420.BPKSEWNIB-ON01. Het betreft het ontwerpbestemmingsplan met de datum 24 april 2017.

- Het ontwerpbestemmingsplan staat op de website www.medemblik.nl/bestemmingsplannen bij “Bestemmingsplannen in procedure. Hier kunt u het bestemmingsplan openen met de viewer.

- Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis van Medemblik bij het Klantcontact Centrum, Dick Ketlaan 21 in Wognum. Het KCC is op maandag en woensdag geopend van 9.00 tot 20.00 uur en op de overige werkdagen van 9.00 tot 14.00 uur.

Tijdens deze periode vindt er aanvullend een inloopbijeenkomst plaats. Op dat moment is er de gelegenheid vragen te stellen over het bestemmingsplan. Informatie hierover wordt binnenkort geplaatst in het Gemeentenieuws en op www.medemblik.nl

Reageren op het plan?

U kunt op het ontwerpbestemmingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze zienswijze moet u indienen in de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt. Een zienswijze kan mondeling of schriftelijk worden ingediend. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Medemblik. Een schriftelijke zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam, adres en een motivatie waarom u het niet eens bent met het ontwerpbestemmingsplan. U kunt uw zienswijze sturen naar Postbus 45, 1687 ZG Wognum, onder vermelding van nummer Z-17-004351.

Voor een mondelinge zienswijze vragen wij op tijd een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0229-85 6000.

Wij wijzen u erop dat een zienswijze niet per e-mail of telefonisch kan worden ingediend. U kunt uw schriftelijke zienswijze wel als bijlage via de e-mail versturen. Dit kan naar info@medemblik.nl

Degene die een zienswijze indient, ontvangt een ontvangstbevestiging met een uitleg over het vervolg van de procedure.

Naar boven