Bekendmaking ontwerpomgevingsvergunning activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het perceel Zuidbuurt 4c, Maassluis

Logo Maassluis

Burgemeester en wethouders maken bekend het voornemen te hebben om op basis van artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een ontwerpomgevingsvergunning te verlenen voor het wijzigen van de bestemming van het perceel gelegen aan de Zuidbuurt 4c te Maassluis.

 

De ontwerpomgevingsvergunning ziet op het wijzigen van de bestemming van 1 woning naar maximaal 4 woningen op het perceel gelegen aan de Zuidbuurt 4c te Maassluis.

 

Ter inzage

De ontwerpomgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 5 mei 2017 gedurende 6 weken ter inzage bij het publiekscentrum op het stadhuis aan de Koningshoek te Maassluis.

 

Indiening zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk, maar eventueel ook mondeling op afspraak, gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u indien bij het college van burgemeester en wethouders van Maassluis ondervermelding van zienswijzen omgevingsvergunning Zuidbuurt 4c, Postbus 55, 3140 AB Maassluis.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Omgeving via het telefoonnummer

14 010 of via gemeente@maassluis.nl

 

Naar boven