Stadsvisie Ede ‘Omgevingsvisie Ede-Stad 2030’ vastgesteld

Logo Ede

Op 6 april 2017 heeft de gemeenteraad van Ede de Stadsvisie ‘Omgevingsvisie Ede-Stad 2030’, met nummer NL.IMRO.0228.SVG2017EDES0001-0301 vastgesteld. De Stadsvisie heeft de status van structuurvisie onder de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Inzage

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900. Online kunt u terecht op www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente Ede . Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan.

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat beslaat de gemeente Ede, en meer specifiek Ede-Stad. De visie legt de ruimtelijke ontwikkelingsrichting van de stad vast in de vorm van ambities en doelstellingen. De gemeente geeft aan welke keuzes zij hierin maakt en welke ruimte dit laat voor initiatieven van inwoners en ondernemers. De visie is een uitnodiging voor een ieder die samen met de gemeente aan de omschreven ambities en doelstellingen wil werken.

Beroep

Tegen een structuurvisie kan geen beroep of bezwaar worden ingediend.

 

Naar boven