Gemeente Noordwijkerhout - Zakelijke inhoud anterieure overeenkomst Herenweg 430

Logo Noordwijkerhout

Het college van burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 1 mei 2017 met C.J. Warmerdam Beheer bv. Een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening is aangegaan die gericht is op het ontwikkelen van de gronden aan de Herenweg 430 tot bedrijventerrein. De overeenkomst heeft betrekking op de percelen kadastraal bekend gemeente Noordwijkerhout, sectie B nummers 3256, 3485 (ged.), 3578,3767, samen groot 26.645 m².

 

De ontwikkeling van dit deel van het Perceel (18.540m²) wordt mogelijk door gebruik te maken van de uitwerkings- en wijzigingsbevoegdheid die is opgenomen in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Delfweg e.o..

 

De gemeente is in het kader van de wettelijke procedure verplicht te verzekeren dat de gemeente geen kosten maakt in het kader van de ontwikkeling, dan wel de te maken kosten verhaald op de exploitant, in dit geval op bovengenoemde exploitant. De anterieure overeenkomst ziet hier dan ook op toe.

 

Overige bepalingen

De voorbereiding, ontwikkeling en realisatie van het (bouw)plan is geheel voor rekening en risico van exploitant;

Indien en voor zover de gemeente (planschade)kosten dient te maken in het kader van het bouwplan, zal exploitant deze vergoeden.

 

Ter inzage en informatie

Met ingang van 3 mei 2017 ligt de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van 4 weken voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien.

 

Voor vragen met betrekking tot de ruimtelijke procedure en/of de exploitatieovereenkomst kunt u zich wenden tot het team Ruimtelijke ontwikkeling, bereikbaar via (0252) 343 737.

 

 

Naar boven