Ontwerp omgevingsvergunning fase 2 Hoekje 8 in Almkerk

Logo Woudrichem

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 2.10 van de Wabo een omgevingsvergunning fase 2 te verlenen voor het herbouwen van een bedrijfswoning.

Inhoud project:

Op 14 januari 2017 is een aanvraag omgevingsvergunning fase 2 ontvangen voor het herbouwen van een bedrijfswoning op de projectlocatie Hoekje 8 te Almkerk. Ter plaatse geldt het bestemmingsplan “Buitengebied Woudrichem”. De gevraagde omgevingsvergunning fase 2 kan slechts worden verleend met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Dit laatste ingevolge artikel 2.5 lid 2 Wabo.

De aanvraag en de ontwerp-omgevingsvergunning fase 2, inclusief de bijbehorende stukken, liggen met ingang van dinsdag 2 mei 2017 voor een periode van 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Woudrichem, Raadhuisplein 1 te Woudrichem.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen indienen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning. Wij geven er de voorkeur aan als dit schriftelijk geschiedt. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen de zienswijze betrekking heeft. Een zienswijze dient ingediend te worden bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem, postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. Zienswijzen kunnen niet via de elektronische weg (e-mail) worden ingediend.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met de heer M. de Wit, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0183)308100.

 

Woudrichem, 1 mei 2017

college van burgemeester en wethouders van Woudrichem

Naar boven