Kennisgeving ontwerpbesluit ter uitvoering van het Tracébesluit N35 Zwolle – Wijthmen, Rijkswaterstaat

Krachtens artikel 20 van de Tracéwet bevordert de Minister van Infrastructuur en Milieu een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om de vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten met het oog op de uitvoering van een tracébesluit.

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt op grond van de Tracéwet en de Algemene wet bestuursrecht bekend dat er een ontwerpbesluit is genomen voor de uitvoering van het Tracébesluit N35 Zwolle – Wijthmen.

Welk ontwerpbesluit is genomen en ligt ter inzage?

Het ontwerpbesluit voor vergunningcluster ZW-W 003, betreffende een omgevings­vergunning voor het bouwen van een tweetal bouwwerken (geluidsschermen langs de N35 nabij Koelmansstraat 89/Ganzepanweg 3 – 10, kenmerk Z32993), genomen door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4 Tracéwet juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Het ontwerpbesluit, met bijbehorende stukken ligt met ingang van 19 januari 2017 ter inzage bij:

  • het gemeentehuis van de gemeente Dalfsen aan de Raadhuisstraat 1, 7721 AX Dalfsen, op maandag tussen 8.30 uur en 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 15.00 uur;

  • het stadskantoor van de gemeente Zwolle aan het Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle, op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Zienswijzen tegen het ontwerpbesluit

Van donderdag 19 januari 2017 tot en met woensdag 1 maart 2017 kan eenieder tegen het ontwerpbesluit schriftelijk en/of mondeling gemotiveerde zienswijzen inbrengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, de eenheid Publieksdienstverlening, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Degene die schriftelijke zienswijzen inbrengt, kan verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Het verzoek daartoe dient schriftelijk en tegelijkertijd met de zienswijzen bij het betreffende bestuursorgaan te worden ingediend. Desgewenst kan worden verzocht binnen genoemde termijn een hoorzitting te beleggen waarbij gelegenheid wordt geboden tot een gedachtewisseling met de aanvrager en het betreffende bestuursorgaan over het ontwerp van het besluit en tot het mondeling inbrengen van zienswijzen daartegen.

Meer informatie

Voor nadere informatie en eventuele inhoudelijke vragen over het ontwerpbesluit kunt u zich wenden tot de heer J. Flentge van de gemeente Dalfsen, bereikbaar via telefoonnummer 0529 – 48 83 17.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling BJV Projectadvisering, A. van de Ven

Naar boven