BESLUIT VASTSTELLEN HOGERE WAARDEN GELUID RIJNZATE

Logo Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders hebben het volgende besluit genomen:

Locatie Rijnzate te Alpen aan den Rijn:

het vaststellen van hogere geluidwaarden voor de nieuwbouw van een woon(zorg)complex. Het besluit tot het vaststellen van een hogere waarde wordt gecombineerd met het vaststellen van het bestemmingsplan Rijnzate Alphen aan den Rijn.

Beroep

Dit besluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 4 mei tot en met 14 juni 2017 inzien bij de Alphen aan den Rijn. (telefoon14 0172). Voor inzage buiten kantooruren kan een afspraak worden gemaakt. Dit besluit is geregistreerd onder kenmerknummer 2016283757.

Binnen deze termijn kunt u beroep tegen een besluit instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een besluit blijft van kracht wanneer u beroep instelt, tenzij u een voorlopige voorziening aanvraagt bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In beide gevallen moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen.

Beroep kan worden ingesteld door:

 belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over een ontwerpbesluit;

 belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen ten opzichte van een ontwerpbesluit;

 belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over een ontwerpbesluit.

 

Inzage

Voor inzage in de stukken kunt u tijdens kantooruren terecht in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn, Stadhuisplein 1 te Alphen aan den Rijn, telefoon 14 0172. Voor inzage buiten kantooruren kan een afspraak worden gemaakt.

Naar boven