BEKENDMAKING ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING – AFWIJKEN VAN BESTEMMINGSPLAN “KOM PHILIPPINE”

Logo Terneuzen

(ARTIKEL 3.12 WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT )

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning willen verlenen voor:

-het afwijkend gebruik van het bestemmingsplan “Kom Philippine” op het adres Kanaaldreef 10 in Philippine (NL.IMRO.0715.OMGPHP07-ON01)

Het gaat om het bouwen van een woning met een goot- en bouwhoogte van 6 meter.

De openbare voorbereidingsprocedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. De ontwerpvergunning is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen. De ontwerpvergunning met bijbehorende stukken ligt ter inzage vanaf donderdag 4 mei tot en met 14 juni 2017. De stukken kunnen ook digitaal worden ingezien bij de publieksbalies in Terneuzen en Axel. Deze zaak is bekend onder zaaknummer W-AOV170209. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u een afspraak te maken. U kunt contact opnemen met de heer L. van Immerseel van het team Planvorming, telefoon 14 0115. Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag. Een zienswijze kunt u ook per e-mail verzenden aan wro@terneuzen.nl.

Terneuzen, 3 mei 2017

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De secretaris, De burgemeester,

F.M.L. Lauret RA J.A.H. Lonink

Naar boven