Ontwerpbesluit omgevingsvergunning inrichting Gaswinningsinstallatie Surhuisterveen-1, Rijkswaterstaat

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Op 27 januari 2017 heeft Nederlandse aardolie Maatschappij B.V., Schepersmaat 2 te Assen, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

De aanvraag betreft de inrichting “Gaswinningsinstallatie Surhuisterveen-1”, kadestraal bekend gemeente Surhuizum, sectie B nummer 8023, gelegen in de gemeente Achtkarspelen. De aanvraag is in het Omgevingsloket Online geregistreerd onder nummer 2708409.

De aanvraag betreft een nieuwe de gehele inrichting omvattende vergunning voor de activiteit milieu. De aanvraag is ingediend om de gewijzigde wet- en regelgeving in overeenstemming te brengen met de vergunde situatie. Binnen de inrichting vinden geen wijzigingen plaats.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 3 mei 2017 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Achtkarspelen te Buitenpost. Wij adviseren u voor de inzage van dit ontwerpbesluit eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 14 0511).

Tot en met 14 juni 2017 kan een ieder zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit schriftelijk kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken

DG Energie, Telecom en Mededinging, Directie Energie en Omgeving

T.a.v. ing J. Bakker

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot J. Bakker (tel. 070 – 379 8711) van het Ministerie van Economische Zaken.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven