Vaststelling wijzigingsplan zonder zienswijzen

Logo Heemskerk

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat in de vergadering van 7 februari 2017 is besloten om het volgende wijzigingsplan vast te stellen: Het wijzigingsplan Luttik Cie 17 met nummer NL.IMRO.0396.WPLuttikCie17-VA01 voor het omzetten van de agrarische bestemming naar de bestemming “overig-tuinderswoning’.

 

Inzage

Vanaf 1 mei 2017 liggen het collegebesluit, het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis of via de website www.heemskerk.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen het vastgestelde wijzigingsplan Luttik Cie 1 gedurende de inzage termijn beroep instellen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. U dient aan te tonen dat u redelijkerwijs niet in staat was eerder uw zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan kenbaar te maken aan het college van burgemeester en wethouders.Nadere inlichtingen: telefoonnummer 14 0251 of via de website www.heemskerk.nl.

Naar boven