Kennisgeving ontwerp-bestemmingsplan “Achterwei 2 Morra”

Logo Dongeradeel

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel maken bekend, dat het ontwerp-bestemmingsplan “Achterwei 2 Morra” (kenmerk NL.IMRO.0058.BPBG2014P1-ON01) van 4 mei tot en met 14 juni 2017 ter inzage ligt bij de receptie in het gemeentehuis aan de Koningstraat 13 in Dokkum. Dit ontwerp-bestemmingsplan kan geraadpleegd worden via www.ruimtelijkeplannnen.nl of www.dongeradeel.nl via “Wonen, Verkeer & Veiligheid” en vervolgens “Bestemmingsplannen”.

Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van het loonbedrijf op het perceel Achterwei 2 te Morra met een nieuwe loods en een nieuwe ontsluitingsweg langs de Moarster Feart aansluitend op de Hearrewei. Het ontwerp-bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding.

Gedurende bovengenoemde periode van zes weken kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Dongeradeel, Postbus 1, 9100 AA Dokkum. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer P. Doeven van de afdeling Dorpen & Wijken (0519-298740).

 

Naar boven