Ontwerpbestemmingsplan Manege Hillegersberg, Bergschenhoek, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 2 mei tot en met 12 juni 2017 het ontwerpbestemmingsplan “Manege Hillegersberg” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0176-ONTW voor iedereen ter inzage ligt.

 

Beschrijving bestemmingsplan

Het plangebied ligt aan de Bosweg in het Lage Bergse Bos.

In verband met de aanleg van de A16 Rotterdam, moet de manege Hillegersberg verplaatst worden. De nieuwe locatie van de manege komt circa 500 meter ten oosten van de huidige locatie te liggen. De manege krijgt dezelfde bestemming als nu ook het geval is in het bestemmingsplan “Hoge en Lage Bergse Bos”. Om de verplaatsing van de manege juridisch mogelijk te maken is het bestemmingsplan opgesteld.

Zienswijzen

U kunt het plan inzien:

  • via ruimtelijkeplannen.nl {http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.1621.BP0176-ONTW}

  • Via Ruimtelijke plannen Lansingerland {http://1621.roview.net/}

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0176/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven