Ter inzagelegging ontwerp omgevingsvergunning Leidsedreef 4-6

Logo Leiderdorp

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken volgens artikel 3.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning (NL.IMRO.0547.OVleidsedreef4-ON01) te verlenen voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan De Baanderij voor de realisatie van een appartementencomplex met ca. 139 appartementen en 42 eengezinswoningen op het adres Leidsedreef 4 t/m 6.

Voor de omgevingsvergunning is de activiteit ‘planologische afwijking’ op grond van artikel 2.1 lid 1 sub c van de Wabo van toepassing. De omgevingsvergunning wordt voor deze activiteit met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wabo verleend.

 

Het project

Engelendaal Ontwikkeling B.V. is voornemens een project uit te voeren dat bestaat uit het realiseren van een woongebied met een woontoren en het bijbehorende openbaar gebied. Het appartementencomplex bestaat uit ca. 139 appartementen. Daarnaast worden er 42 eengezinswoningen gerealiseerd.

 

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken (dossiernummer 2017-0010-OG01) liggen vanaf 28 april tot en met 8 juni 2017 ter inzage in het gemeentehuis in Leiderdorp, bij de afdeling gemeentewinkel. De stukken kunt u tevens zelf tijdens openingstijden inzien bij de receptiebalie in het gemeentehuis, Willem-Alexanderlaan 1, te Leiderdorp.

 

De ontwerp omgevingsvergunning is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, de gemeentelijke website www.leiderdorp.nl en via onderstaande link.

http://ro-online.leiderdorp.org/productie/NL.IMRO.0547.OVleidsedreef4-ON01

 

Zienswijzen

Binnen de termijn van tervisielegging van de ontwerpbeschikking kan eenieder zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

  • Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders en kunnen worden gestuurd naar postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Leidsedreef 4-6’.

 

  • Digitale zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders en kunnen worden gemaild naar RO@leiderdorp.nl, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Leidsedreef 4-6’.

 

  • Mondelinge zienswijzen kunnen (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis. U kunt hiervoor contact opnemen met Rob van de Loo, senior beleidsmedewerker ruimte, tel: 071-5458528/06-46809348, e-mail: RvdLoo@leiderdorp.nl

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie over de procedure van de omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met Rob van de Loo, senior beleidsmedewerker ruimte, tel: 071-5458528/06-46809348, e-mail: RvdLoo@leiderdorp.nl

 

Leiderdorp, 26 april 2017

 

Naar boven