Kennisgeving ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitbreiden van een restaurant, Raadhuisstraat 118 Hulsberg

Logo Nuth

Burgemeester en wethouders van Nuth maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn vergunning te verlenen.

 

Voor : het uitbreiden van een restaurant, bijbehorende bedrijfswoning en parkeerplaats

Locatie : Raadhuisstraat 118 te Hulsberg

 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van dinsdag 2 mei 2017 zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Nuth. Om de stukken in te zien kunt u een afspraak maken via www.nuth.nl, telefonisch via 14 045 of persoonlijk aan de receptie van het gemeentehuis in Nuth. De ontwerpbeschikking en de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing en bijlagen zijn digitaal beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Binnen voormelde periode kunnen door eenieder schriftelijk zienswijzen over het ontwerpbesluit worden uitgebracht. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van Nuth, Postbus 22000, 6360 AA te Nuth.

 

Binnen voornoemde termijn kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor zal desgevraagd een hoorzitting worden georganiseerd na een (tijdige) aanvraag daartoe bij het Wabo-loket van de gemeente Nuth: 045-5659100 of gemeente@nuth.nl. Bij dit loket kan men ook terecht voor de ter inzage gelegde stukken, eventuele afschriften van stukken (tegen vergoeding van de daarvoor verschuldigde leges), nadere informatie over de aanvraag, de procedure, etc.

 

Tegen een definitieve beschikking kan slechts beroep worden aangetekend door belanghebbenden die ook zienswijzen over het ontwerpbesluit hebben uitgebracht.

 

Burgemeester en wethouders van Nuth

Nuth, 20 april 2017

Naar boven