Kennisgeving bestemmingsplan IJsselmonde Noord

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan “IJsselmonde Noord” (NL.IMRO.0599.BP1078IJsselmNoord-) wordt voorbereid.

 

Het bestemmingsplangebied van IJsselmonde Noord bestaat uit de woongebieden Sportdorp, Zomerland en Klein Zomerland, de groengebieden park De Twee Heuvels en het eiland Van Brienenoord, en het bedrijventerrein Stadionweg. In het plangebied zitten twee ‘gaten’: een locatie tussen de Stadionweg en het Zuiddiepje, en de Noorderhelling ten zuiden van de Stadionweg. Deze gebieden zullen niet worden meegenomen met het bestemmingsplan IJsselmonde Noord, er zullen projectbestemmingsplannen voor worden opgesteld.

 

Gelegenheid tot het indienen van zienswijzen zal te zijner tijd worden geboden tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan. Hiervan zal vooraf kennis worden gegeven in de Staatscourant, in het huis-aan-huisblad en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Rotterdam, 26 april 2017

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

dhr. C.H. Jaeger

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven