Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken bekend dat zij voornemens zijn twee omgevingsvergunningen te verlenen in afwijking van het bestemmingsplan. Met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht worden twee tijdelijke bedrijfsgebouwen, in de vorm van een kantoor en een loods, ruimtelijk mogelijk gemaakt op het perceel De Loetenweg 3. De beoogde instandhoudingstermijn van de gebouwen bedraagt maximaal 7 jaar.

Logo Amstelveen

Het ter plaatse geldende bestemmingsplan 'Legmeerpolder-Zuid' laat de bedrijfsvestiging niet toe, omdat de gronden zijn bestemd voor agrarische glastuinbouw.

De ontwerp omgevingsvergunningen, de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing en de overige relevante stukken liggen gedurende zes weken, met ingang van donderdag 27 april 2017 tot en met woensdag 7 juni 2017, ter inzage op de volgende wijzen:

  • Bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen. Aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30–15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur);

  • Via de gemeentelijke website www.amstelveen.nl (onder 'wonen en leven' - 'bestemmingsplannen en structuurvisies' - 'welke bestemmingsplannen zijn in voorbereiding' - 'de bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen in afwijking van het bestemmingsplan die op dit moment ter inzage liggen';

  • Via de website ruimtelijkeplannen.nl, link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IM- NL.IMRO.0362.OIAVHB11xN

Gedurende bovengenoemde termijn kunt u reageren op de stukken. U kunt uw reactie bij voorkeur schriftelijk indienen door deze te richten aan burgemeester en wethouders, postbus 4, 1180 BA Amstelveen of digitaal via de link http://ro0362.ropubliceer.nl/.

Eventueel kunt u uw zienswijze mondeling indienen. Hiervoor kunt u via het centrale nummer 020 540 4911 een afspraak maken.

26 april 2017

Naar boven