Concept omgevingsvisie Ridderkerk 2035 ter inzage

Logo Ridderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ridderkerk maken bekend dat de concept omgevingsvisie Ridderkerk 2035 gedurende zes weken, van 24 april tot 5 juni 2017, ter inzage ligt voor zienswijzen.

In de concept omgevingsvisie Ridderkerk 2035, een structuurvisie in de zin van artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening, zijn de hoofdzaken van het door de gemeente te voeren ruimtelijk beleid voor de langere termijn vastgelegd. De visie is tot stand gekomen door inbreng van tal van partijen en geldt voor het gehele grondgebied van de gemeente Ridderkerk.

De concept omgevingsvisie Ridderkerk 2035 bestaat uit:

  • -

    Doel, trends en ontwikkelingen en totstandkoming.

  • -

    De kernwaarden van Ridderkerk.

  • -

    Visie en opgaven.

  • -

    Uitvoeringsprogramma.

Inzage

De concept omgevingsvisie Ridderkerk 2035 kan worden ingezien:

  • -

    Op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • -

    Via de gemeentelijke website: www.ridderkerk.nl > Ruimtelijke ordening > Omgevingsvisie.

  • -

    In het Gemeentelijk Service Centrum van de gemeente Ridderkerk (Koningsplein 1).

Inloopbijeenkomst

Op dinsdag 16 mei vindt tussen 17.30 en 20.00 uur een open inloopbijeenkomst plaats in het gemeentehuis aan het Koningsplein 1 in Ridderkerk. U kunt binnenlopen op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Tijdens de bijeenkomst is de concept omgevingsvisie Ridderkerk 2035 in te zien en kunt u hierover vragen stellen.

Zienswijzen

Tot maandag 5 juni kunnen inwoners en belanghebbenden hun zienswijze(n) kenbaar maken. Zienswijzen kunt u per post sturen ter attentie van de gemeenteraad Ridderkerk, Postbus 271, 2980 AG, Ridderkerk. Vergeet in uw brief niet uw naam, adres en woonplaats te vermelden.

Informatie

Voor meer informatie en het (totstandkoming)proces van de concept omgevingsvisie Ridderkerk 2035 kunt u terecht op de website www.ridderkerk.nl > Ruimtelijke ordening > Omgevingsvisie.  

Naar boven