Inspraakprocedure voorontwerp bestemmingsplan ‘Broedershof’

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, dat van 26 april 2017 tot en met 24 mei 2017 bij de receptie van het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden, voor een ieder ter inzage ligt het voorontwerp van bestemmingsplan ‘Broedershof’. Dit voorontwerp bestemmingsplan is voorbereid om de bouw van maximaal 50 grondgebonden woningen te realiseren in Echteld.

Het voorontwerp bestemmingsplan is ook raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpECbroedershof-vop1, en op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder Bekendmakingen - 2017 - week 17 - Ruimtelijke Ontwikkeling - Inspraakprocedure voorontwerp Bestemmingsplan ‘Broedershof’.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zijn/haar mening over het voorontwerp kenbaar maken, alsmede daarover vragen stellen, opmerkingen maken en/of wensen naar voren brengen, die zullen worden beoordeeld en eventueel worden meegenomen in de vervolgprocedure. Indien u uw inspraakreactie mondeling kenbaar wilt maken, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken (telefoonnummer:14 0488).

Opheusden, 18 april 2017

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven