Vaststelling wijzigingsplan Ruurd Visserstraat 67, Achterveld

Logo Leusden

Het college van Leusden heeft op 20 december 2016 het wijzigingsplan ‘Ruurd Visserstraat 67, Achterveld’ gewijzigd vastgesteld.

Wijzigingsplan

Met toepassing van artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening, voorziet het wijzigingsplan in de realisatie van een nieuwe burgerwoning. Deze ontwikkeling is voorgenomen op de locatie Ruurd Visserstraat 67 te Achterveld.

Het genoemde wijzigingsplan heeft in het kader van de zienswijzeprocedure ter inzage gelegen. Binnen de wettelijke termijn is één zienswijze ingediend. Het college heeft besloten het wijzigingsplan gewijzigd vast te stellen overeenkomstig de zienswijzennota.

Ter inzage legging

Het wijzigingsplan ligt met ingang vrijdag 13 januari 2017 tot en met donderdag 23 februari 2017 ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis aan de Fokkerstraat 16, 3833 LD te Leusden. U kunt hiervoor een afspraak maken met het omgevingsloket.

De ontwerp omgevingsvergunning is in te zien op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0327.160-0401

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op:

https://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.160-/NL.IMRO.0327.160-0401/

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn schriftelijk beroep instellen, tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan, bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat minimaal de volgende onderdelen: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het wijzigingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat de rechter op dat verzoek heeft beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State met als voorwaarde dat tijdig een beroepschrift is ingediend.

Naar boven