Besluit omgevingsvergunning brandveilig gebruik A. Einsteinlaan 3 te Kolham

Logo Slochteren

Burgemeester en wethouders van Gemeente Slochteren maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij op 13 april 2017 een uitgebreide omgevingsvergunning hebben verleend op basis van artikel 2.1, eerste lid, onder d van de Wabo, voor het brandveilig gebruik van het gebouw op het perceel A. Einsteinlaan 3, 9615 TE te Kolham. Dit perceel is kadastraal bekend gemeente Slochteren, sectie U, nummer 2684.

Het besluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van donderdag 20 april 2017 tot en met woensdag 31 mei 2017 in het publiekscentrum van het gemeentehuis (Hoofdweg 10a te Slochteren). Tevens is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.slochteren.nl, onder Dorpen > Kolham en onder Bekendmakingen.

Tegen het besluit kan, gedurende bovengenoemde periode, beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig de Wabo en de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Het beroep kan gedurende bovengenoemde termijn worden ingesteld bij:

Rechtbank Groningen

Sector bestuursrecht

Postbus 150

9700 AD GRONINGEN

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de rechtbank wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven