Bekendmaking bestemmingsplan Sand Ambachtstraat 95-101, 's-Gravenzande

Logo Westland

De gemeente Westland maakt bekend dat het volgende plan ter inzage ligt:

Naam : Sand Ambachtstraat 95-101, ‘s-Gravenzande

Soort plan : Bestemmingsplan

Status : Ontwerp

Publicatiedatum : 20-04-2017

Reactietermijn : vrijdag 21 april 2017 t/m donderdag 1 juni 2017

Nummer : NL.IMRO.1783.GRACTRMSAMBST95pbp-ON01

Artikel : PBP met ruimt.ontw.> 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Dit bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van maximaal 73 appartementen of 70 appartementen en een functie van gezondheidszorg van maximaal 300 m² aan Sand Ambachtstraat 95-101 in ’s-Gravenzande, waar voorheen de bouwmarkt Multimate was gevestigd.

De locatie van de voormalige Multimate bouwmarkt is één van de ontwikkelingslocaties uit de Structuurvisie Centrum 's-Gravenzande en het Ruimtelijk Ontwikkelingskader 's-Gravenzande 2020. In dit gebied is daarin de ontwikkeling van een woonzorgzone voorzien, nabij het centrumgebied en de zorgvoorzieningen aan het Zandeveltplein. Uitgaand van de verdichtingsopgave is gekozen voor een omzetting naar woonbebouwing met mogelijkheden voor hogere bebouwing tot 6 lagen indien dat ruimtelijk inpasbaar is.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Crisis- en herstelwet

Te zijner tijd is op het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan “Sand Ambachtstraat 95-101, ‘s-Gravenzande” afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis – en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat onder meer bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Die procedure is nu nog niet aan de orde. De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt een zienswijze indienen binnen de reactietermijn. Stuur uw zienswijze naar: Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk t.a.v. de raad, cluster Beleid. Het is ook mogelijk om een mondelinge zienswijze in te dienen, neem hiervoor contact op met het Omgevingscontactcentrum via 140174.

Alleen als u als belanghebbende tijdig een zienswijze heeft ingediend, kunt u later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven