RECTIFICATIE

Logo Capelle aan den IJssel

Verleende omgevingsvergunning bouwen 20 koopwoningen – project “De Groene Oase” van de Nederlandse Bouw Unie op de locatie Fazantstraat / Merellaan

Onderwerp

Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor de realisatie van het project “De Groene Oase” bestaande uit 20 koopwoningen op de locatie Fazantstraat / Merellaan door de Nederlandse Bouw Unie.

Met gebruikmaking van het delegatiebesluit van de gemeenteraad van 18 april 2016 heeft het college van burgemeester en wethouders ook besloten om voor dit bouwproject geen exploitatieplan vast te stellen.

Inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken:

  • kunt u inzien bij het Informatiecentrum in het gemeentehuis, Rivierweg 111, alhier. Het informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend;

  • zijn ook beschikbaar en raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl..

Beroep

Bent u het niet eens met deze verleende omgevingsvergunning ? Dan kunt u beroep instellen bij de Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

U kunt alleen beroep instellen:

  • vanaf donderdag 20 april 2017 tot en met woensdag 31 mei 2017;

  • als u belanghebbende bent en een zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning hebt ingediend;

  • als u belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij het college in te dienen.

Ook kunnen belanghebbenden binnen genoemde termijn tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders om geen exploitatieplan vast te stellen beroep bij de Rechtbank instellen.

Voorlopige voorziening

Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.

Het besluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer M.C. Engelaar, afdeling Stadsontwikkeling, telefoonnummer 14010 of via email m.c.engelaar@capelleaandenijssel.nl

Capelle aan den IJssel, 19 april 2017

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven