Inspraak voorontwerp-bestemmingsplan “Langereis 22 te Hoogwoud”

Logo Opmeer

Het college van burgemeester en wethouders van Opmeer maakt bekend, dat op grond van de gemeentelijke inspraakverordening het voorontwerp-bestemmingsplan “Langereis 22 te Hoogwoud” ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied betreft het huidige perceel Langereis nr. 22. Het plan maakt de sloop mogelijk van de bestaande burgerwoning en daarna de bouw van een nieuwe burgerwoning (stolp).

Ter inzage

Het schriftelijke voorontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 20 april 2017 gedurende 4 weken op werkdagen tijdens de gebruikelijke openingstijden ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Het bestemmingsplan is elektronisch raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0432.BPLangereis22-VO01).

Inspraakreactie

Ingezetenen van de gemeente Opmeer en zij die een belang hebben kunnen zienswijzen indienen. In de brief dient met redenen omkleed te worden aangegeven, op welke punten al dan niet tot aanpassing van het beleidsvoornemen moet worden overgegaan. De brief dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Spanbroek (graag ‘inspraakreactie’ vermelden op brief).

 

Naar boven