Gemeente Leiden - Ontwerpbestemmingsplan Stationsbuurt

Logo Leiden

 

Op 11 april 2017 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten het ontwerpbestemmingsplan Stationsbuurt (NL.IMRO.0546.BP00134-0201) voor zienswijzen vrij te geven.

Dit bestemmingsplan beslaat het gebied tussen ruwweg het Stationsplein, de Rijnsburgersingel en de Morssingel. Het betreft een conserverend bestemmingsplan waarin de huidige situatie wordt vastgelegd. Het bestemmingsplan maakt geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 14 april 2017 t/m vrijdag 26 mei 2017 ter inzage. Een digitale versie van het ontwerp is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. De PDF-versie is te downloaden op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. In het stadhuis (Stadhuisplein 1) en het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72) kan een papieren versie van het ontwerp worden ingezien.

 

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend bij de gemeenteraad van de gemeente Leiden (Postbus 9100, 2300 PC Leiden) of per e-mail naar: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Stationsbuurt’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u bellen naar tel. (071) 5165828.

 

Informatie

Servicepunt Bouwen en Wonen, tel. 14 071 of e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven