Verleende projectomgevingsvergunning, Vreeswijk C1081(1080/1360/1364) Beatrixsluis/Verbreding Lekkanaal

Logo Nieuwegein

Ter inzage termijn: vrijdag 14 april 2017 t/m vrijdag 26 mei 2017

Prinses Beatrixsluis

Omschrijving: het opnemen en verplaatsen van het duikerhoofd in de Liniedijk(onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie) in verband met project 3e kolk Beatrixsluis/Verbreding Lekkanaal

Kenmerk: 587173

Wilt u meer informatie?

Het besluit ligt ter inzage bij de Receptiebalie op de 1e etage van het Stadshuis aan het Stadsplein 1 te Nieuwegein (3431 LZ). U kunt daar iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur zonder afspraak terecht en vragen naar het gewenste stuk.

Uitvoerbaarheid van dit besluit

In afwijking van de inwerkingtredingstermijn, bedoeld in artikel 6:7 van de Algemene wet bestuurs recht ( Awb ) voor het indienen van een beroepschrift in gevallen waarin zij is voorbereid met afdeling 3.4 Awb , is op grond van artikel 6.2 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ( Wabo ) bepaald dat dit besluit in werking treedt na bekendmaking van dit besluit.

Beroepsclausule

Belanghebbenden kunnen beroep indienen binnen een periode van zes weken die start op de dag nadat de gemeente het besluit ter inzage heeft gelegd. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Het beroepschrift moet worden gericht aan Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Beroep kan enkel worden ingediend door belanghebbenden die in de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of aan kunnen tonen hiertoe niet in staat te zijn geweest.

Voorlopige voorziening

Indiening van een beroepschrift betekent niet dat de inwerkingtreding van dit besluit wordt uitgesteld. Na indiening van een beroepschrift bestaat echter de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Als een voorlopige voorziening wordt toegekend, wordt de inwerkingtreding van dit besluit tijdelijk uitgesteld.

Digitaal indienen

U kunt een beroep- of verzoekschrift ook digitaal indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening ( DigiD ). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Kosten

Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. De informatiebalie van de Rechtbank Midden-Nederland tel: 030-2233010 of www.rechtspraak.nl/Procedures/Tarieven-griffierecht/) kan u hierover informeren.

Naar boven