Ontwerpbestemmingsplan Berkhout – Carwash Kleine Wijzend

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Berkhout-Carwash Kleine Wijzend ter inzage ligt.

Inhoud

Met dit ontwerpbestemmingsplan wordt de vestiging van een carwash aan de Kleine Wijzend in Berkhout mogelijk gemaakt. Het betreft het gebied dat ligt aan de A7 bij Hoorn waar ook een tankstation, McDonalds en een

carpoolplaats zijn gevestigd.

Ter inzage Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 18 april tot en met 29 mei 2017 ter inzage ( 6 weken). Het

ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop “in procedure”. Het identificatienummer is:

NL.IMRO.1598.BPLGKWcarwash-on01. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op de afdeling

Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het bestemmingsplan inzien.

Zienswijze indienen

Binnen de hiervoor genoemde termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer Dirk Rood, telefoonnummer 0229-548463. De zienswijzen worden door de gemeenteraad betrokken bij de vaststelling van het bestemmingsplan.

Roelf

Naar boven